Viime viikko hurahti lomaillessa, siitä blogihiljaisuus :) Kävimme Helsingissä Korkeasaaressa:

741537.jpg

Jossa komeat riikinkukot tepastelivat vapaina. Kaunista pyrstöään ne eivät vain levittäneet, vaikka kuinka maanittelimme :) Tietysti vietimme ihanan päivän myös Linnanmäellä:

741533.jpg

Kuva Merimaailmasta, joka oli kyllä käymisen arvoinen paikka. Ylläolevassa kuvassa hai vauhdissa. Toki kaikki siedettävän kestoiset härvelitkin tuli kokeiltua.. :) Hauskaa oli, niin lapsilla kuin meillä aikuisillakin.

Matkalla aloittelin uutta käsityötäkin, eihän MS3:sta voinut autossa tehdä, joten oli siis Pakko tehdä jotain muuta.. Kuvia siitä, kunhan kameran akku on jälleen latautunut.

MS3:n kolmaskin vihje on tullut, kakkosvihje on nyt puolessa välissä, koitan tehdä sitäkin nyt aina kun sopiva väli tulee, nyt vain olen kovasti innostunut tuosta uudestakin tekeleestäni, joten välillä iskee valinnan vaikeus, kumpaa tekisi :)

Kiitos kovasti ihanista kommenteistanne, joita loman aikaankin olette käyneet kirjoittelemassa :) Pian tämä blogi viettääkin 1-vuotissynttäreitä!!

Ai niin, kävinhän minä Hesassa lankaostoksillakin Menitassa, voi mikä kauppa... kunpa olisi ollut enemmän rahaa... Kuvia niistäkin ostoksista myöhemmin.