Tentteihin on pitänyt ahkerasti lukea, mutta välillä ovat puikotkin heiluneet. Täytyyhän sitä rentoillakin välillä. Uusi Novitakin tuli pienen odottelun jälkeen, tällä kertaa siitä löytyikin paljon ihania malleja. Yksi niistä piti toteuttaa heti:

472388.jpg

Samospusero, (lehden malli 36) virkkuukoukku nro 5 ja pyöröt nro 5. Malli oli huippuhelppo ja nopea tehdä. Tykkään kovasti. Puserosta tuli just sopiva, tein L-koon mukaan, tosin jätin virkkausosiosta 11. kerroksen tekemättä, olisi tullut liian leveä.

472408.jpg

Langanmenekki oli n. 450-500 g, en tullut tarkemmin sitä mitanneeksi. Tätä samosta ostin viime vuonna jostain alekorista halvalla ison erän. Lankaa jäi vielä ja ajattelinkin että tekaisen puseroon sopivan kassin, kunhan ehdin.

Nuorimmaisen liivikin valmistui viime viikolla, sopiva tuli siitäkin, ei paljon jäänyt kasvunvaraa.

472434.jpg

Kaulus vähän lerpattaa, ei oikein onnistunut, mutta ei se vesselin menoa tunnu haittaavan :)

472436.jpg

Tässä vielä takaa otettu kuva, lanka on siis nallea ja malli (50)  löytyy uusimmasta Modasta. Tein koon 104 mukaan 4-vuotiaalle. Pituutta hieman lyhensin.

Koko viikonlopun on ollut niin kaunista ja lämmintä, toivottavasti ei kovin paha takatalvi iske. Nyt jatkan tenttikirjojen parissa, näiden kukkien myötä oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille :)

472458.jpg