Hengissä ollaan! En tiedä onko kukaan nyt niin kaipaillut, mutta itselläni on alkanut jo olla vieroitusoireita, kun en ole ehtinyt blogia päivittämään. Huonosti on aikaa ollut muidenkin blogien lukemiseen, mutta täytyy yrittää jotenkin pysyä menossa mukana :)  Vielä tämä maaliskuu on kiireistä aikaa, mutta sitten pitäisi vähän helpottaa.

Näin "paluun" kunniaksi muokkasin vähän blogin pohjaakin, kesäisiä orvokkeja, ne löytyivät täälltä.

Jotain käsityötä olen kiireiden keskelläkin yrittänyt välillä tehdä, tässä kuva toissapäivänä valmistuneesta Aino-liivistä. Tuli just passelin kokoinen.

443336.jpg

Kuvien laatu on taasen kehno, en älynnyt päivänvalolla näpsiä niitä.

443338.jpg

Värit eivät ihan ole oikeat, tummempi väri on violettia. En ole koskaan ollut mikään liivi-ihminen, mutta luulen että tätä tulee pidettyä.

443341.jpg

Tässä sitten jotain keskeneräistä: Sininestä on tulossa nuorimmaiselle liivi, uusimmasta Modasta löytyneen ohjeen mukaan. Valkoinen hässäkkä takana on Kokeilu, isolla koolla. En ole koskaan neulonut pöytäliinaa ja kun anoppi tässä taannoin lahjoitti pussillisen vanhoja ohuita virkkauslankoja, sain päähänpiston yrittää tehdä niistä neulomalla liinan. Voi olla, että tuo jää todellakin kokeilun asteelle, mutta ainakin vielä on kaikki mennyt ilman suurempia virheitä, katsotaan nyt, kuinka pitkästi saan tehtyä...

443344.jpg

Ja lisää keskeneräisiä: Kopasta pilkottaa se tyttären neulejakku, on sekin edennyt pikkuhiljaa, Nalle-langasta on tarkoitus tulla neidille kietaisupusero, se onkin hihoja vaille valmis. Hitaasti hyvä tulee, vai miten se meni? Onhan näissä monissa keskeneräisissä se hyvä puoli, että voi aina ruveta tekemään sitä mikä sattuu sillä hetkellä miellyttämään. Valinnan varaa ainakin riittää :)

Olen osallistunut myös Tropiikkitäkin tekoon ja pari palaa on jo valmiina, en nyt huomannut tietenkään niistä ottaa kuvia. Aika paljon muut ovat niitä jo tehneet, ja komea peitto on tulossa!