Olen kyllä enemmänkin aamunvirkku, mikä lie tänä iltana valvottaa. Tekeillä on mohairlangasta huivi, salomoninsolmuilla, oikeastaan se on jo valmis, mutta lankaa jää vielä puolitoista kerää enkä keksi millään mitä siitä tekisin?? Oliskohan jollakulla kanssaneulojalla hyvää vinkkiä? Saa laitella ajatuksia ihan vapaasti.

184409.jpg

 Alunperinhän ajattelin tekeväni siitä isommankin huivin, mutta en sitten löytänyt sopivaa mallia. Nyt siis mohairparka odottaa kärsimättömästi että hänestä jotain suloista syntyisi.

Valmistunut on myös erään kämmekän toinen puolisko, jos ehdin niin laitan siitä kuvan jo huomenna, tosin illalla on taas vanhempainiltaa sun muuta, mutta katsotaan=) Salaiselle ystävällekin on valmistunut taas jotain kivaa joka lähtee postiin pikapuoliin....ehkä tällä viikolla tai jotain...enpä enempiä paljastele. T&T:n keräykseenkin olen kaivellut jo lankoja esille, ja hahmotellut pipoa sun muuta, ehkä jotain saan aikaiseksi viikonlopun aikana siihenkiin projektiin.  Nyt nukkumaan että jaksaa taas huomenna koulunpenkillä ahkeroida, pitkä päivä edessä.