Kiitos kaikille pontsokehuista! Tänään paistoi aurinko, ihanaa. Pitkästä aikaa näkyi sininen taivas kokonaan ja oli ihanan valoisaa, kyllä siitä tuli hyvälle mielelle. Postikin toi uuden Novitan, siinä onkin paljon sellaista mitä haluaisin tehdä, muutamaan olis jopa langatkin jo valmiina... kun nyt sais nuo entiset ensin valmiiksi :)

Novitan kylkiäisenä tupsahti kiva pinssikin. Täytynee se joskus takin liepeeseen laittaa, kun kulkee kylillä  ;)

337675.jpg

Tyttären neulejakku valmistuu pikkuhiljaa, takakappale on jo valmis ja etukappalettakin hyvän matkaa. Hieman muokkailen ohjetta, että sais kutakuinkin sopivan kokoisen tehtyä.

337678.jpg

Katsokaa! Aurinkohan se siinä pilkistelee :) Tuo Novitan kannessa oleva malli houkuttelis, ois varmaan kiva kesäpusero, täytyis vaan noita omia linjoja "vähän" (eikä ihan vähänkäään) tarkistella ennen kuin alkaa tuommoista vääntämään.

Makuuhuoneremontti etenee, huomenna pitäis tulla tapetit jotka tilasimme, joten viikonlopulla päästään varmaan tapeteeraamaan. Muistin yhtäkkiä huoneen sisustusta suunnitellessani että mullahan on yksi ihana taulu kesken:

337676.jpg

Olen aloittanut tämän joskus vuonna x. Kuvassa näkyy tehtyjen ruusujen yläpuolella himmeästi muiden ruusujen painetut ääriviivat.Ruusuja on kaikkiaan 9 kappaletta. Nyt olis kyllä kiva saada tämäkin valmiiksi ja seinälle. Sopis kuin nakutettu uuden makkarin sisustukseen :) On vaan aika hitaanlaista tuo kirjontatyö, joten saa nähdä millon valmistuu....

337677.jpg

En ole edes kovin hyvä kirjomaan, mutta yritystä kyllä löytyy. :D