Kirsti kyseli tuossa että mistä lehdestä tuon ruusutaulun ohjeen olen löytänyt. En muista vuotta, enkä löytänyt lehdestä minkäänlaista vuosilukua tai numeroa. Ehkä siitä on noin kolme(?) vuotta kun ostin tämän:

340659.jpg

Tämä on joku Burdan erikoisnumero ja siitä löysin taulun ohjeen. Näin kyllä samaisen taulun myöhemmin jossain toisessakin lehdessä, en millään muista missä, olisiko ollut juuri se mistä Kirsti kirjoitti. En ole sittemmin tällaisia erikoisnumeroita nähnyt, onkohan niitä ilmestynyt muita? Tämä numero on täynnä ihania ruusujuttuja, ja olenkin lehteä selaillut ihan huvin vuoksi niin paljon, että kohta se hajoaa käsiin :)

340662.jpg

Tässä tuo ruusutaulu kokonaan, lehden sivulta kuvattuna. Harmi että koulu jatkuu maanantaina taas täysipainoisesti, aikaa käsitöille ei sitten enää juuri liikene. Niin paljon ihania malleja, niin vähän aikaa....

340660.jpg

Toinen työ valmistunut tälle vuodelle: siniset ainot. Nämä ovat jo uudella omistajallaan, syntymäpäivälahjaksi menivät. Vielä yhdet onnittelut sinne Turun suuntaan! :)

Nyt tyttären neulejakun kimppuun, josko tänään sujuisi paremmin.. (eilen tein neljä kerrosta kun katselin House:a ja sitten purin neljä kerrosta..siinähän se tunti vierähti, pöh)