Taas olen vuoden vanhempi ja toivottavasti vähän viisaampikin :) Synttäriä en aio sen kummemmin juhlia, nautin vain tänään rennosta olosta ja käsitöiden teosta. Mies lähti kaupasta hakemaan vähän herkkuja,, joten kohta saadaan suut makeaksi. Kakkua kun en viitsi tehdä, leivon sitten jouluksi kaikenlaista hyvää :)

SNY:ni on paljastunut, hän on Maarit ! En missään vaiheessa ollut yhtään jäljillä siitä kuka sny:ni voisi olla. Salaisuus säilyi hyvin loppuun asti. Viimeinen ihana paketti saapui viikolla ja sisältö oli tällainen:

285376.jpg

Aivan ihana huivi, josta koetan ottaa vielä paremman kuvan, ihanaa, ihanaa teetä!! Aivan suussasulavaa suklaata (on jo syöty).. ja tietysti ihanaa lankaa ja lautanen (itse tehty?) sekä kaunis kortti ja kirje.  Kaikki paketit ovat olleet mieluisia ja oli hauskaa jännittää viimeistä pakettia ja miettiä kuka kaiken takana voisi olla. KIITOS Maarit ihanista paketeista! (tulipas toisteltua tuota ihana- sanaa..)

Asiasta toiseen, mitä tekee ihminen jolla on miljoona keskeneräistä tekelettä ja kaikki pitäisi saada pian valmiiksi ? no ei liene vaikea arvata.....aloittaa tietysti jotain uutta ja ihmeellistä.

Olen harjoitellut lisää sukantekoa:

285341.jpg

Toinenkin on jo puikoilla....