Iloinen yllätys oli kommenteissa, Kiki on ilahduttanut minua hienolla kukkakimpulla! Kiitos, kiitos :)  Mietin tässä pitkään, kenelle kaikille ojentaisin edelleen tämän tunnustuksen, mutta listasta tulisi niiiin pitkä ja toisaalta en osaa päättää ketään kymmentä erityistä. Joten siis ojennan tämän kaikille teille ahkerille ja luoville käsityöihmisille :) Kaikkien teidän blogeja on mukavaa seurata ja aina löytyy ihania ideoita, juttuja ja kommelluksia joita lukiessa tulee pakostakin hyvälle mielelle. Pitkän työpäivän päätteeksi ajatukset saa taas raiteilleen ja pois työasioista blogikierroksella :) Erityisesti tänään, kun töissä on paljon mieltä painavia, surullisiakin asioita.

Mutta sitten käsitöihin. Vihreä kausi tuntuu minulla jatkuvan, "löysin" lankalaatikon pohjalta kaksi eksyneen näköistä Kitten mohair kerää ja nehän piti tuhota heti, että pääsen taas uusia lankoja ostam...eikun vähentämään tuota järkyttävää lankamäärää. Noh, toisesta keräsestä tupsahti kippurahuivi, jonka ohje löytyi uusimmastakin Novitasta. Virkkuukoukku nro 5 ja pari iltaa, niin huivi oli valmis.

1215824.jpg

Toinen kerä muotoutui baskeriksi, jonka ohje löytyi myös uudesta Novitasta. Pyöröpuikot olivat numeroa 5,5, alkureunus 4,5 puikoilla. En oikein taida olla baskeri-ihmisiä, joten tämä setti etsinee toisen omistajan. Baskeri on muuten yllttävän lämmin, tuossa kun yritin näitä hohdokkaita otoksia ottaa, niin johan tuli hiki päähän. Onhan tuo oman pään kuvaaminen muutoinkin hikistä puuhaa, aina kamera osoittaa väärään suuntaan.

Edelleen uudesta Novitasta: saanko esitellä, Herra Huu

1215832.jpg

Tytär tahtoi väsätä itse pöllön, ja kroppaosan saikin tehtyä, loput urakasta kaatui sitten äidin tehtäväksi. Ohjetta hieman soveltaen syntyi sitten parissa tunnissa tämän hetkinen suosikki-unikaveri. Kroppa on Mamboa ja siivet ja varpaat 7veljestä, silmät löytyivät pohjattomasta nappilaatikosta. Korkeutta pöllöherralla on noin 12 senttiä ja sisuksista ei löydy hiiriä, vaan ihan vain vanua.

 

Päätyönä on tällä hetkellä tekeillä isännälle villatakki, siitä kuvia varmaan piakkoin, on sen verran jo edennyt. Näyttää siltä että se jopa saattaa valmistua.. (edelliselle viritelmälle  ei käynyt kovin hyvin....)

 

Ja lopuksi iso kiitos huivikommenteista!! Uusi revontuli pääsee heti puikoille, kunhan tuo villatakki on valmis.