235117.jpg

Tämmösiäkin on näköjään tullut hankittua. Mitähän niistä keksis???? Jotenkin tuntuu nyt siltä että tekis hirveesti mieli tehdä kaikenlaista, mutta aikaa ei vain ole. Tuo eilinen harmistus on vähän lieventynyt, kyllähän itse tehty on aina itse tehty mutta olishan se kiva jos sitä arvostettais enemmänkin. Niin ja langat vois olla halvempiakin. Nämä Liisat olivat euron kerä. Niitä vois laittaa johonkin tehosteeksi, mutta mihin?? Meidän kolmevuotiaalle pojalle vois tuota vihreää suunnitella...johonkin... äh.

Villasukkani on saamassa pian kumppanin, tällä hetkellä näyttää siltä että kaveri on suurinpirtein samankokoinen. Kauan sitten aloittamani Roosa-huivikin on kömpinyt esiin kopan pohjalta ja kasvanut muutamalla kerroksella. Jospa sekin kevääksi valmistuisi....Kokonaislankamäärä on vieläkin punnitsematta, jospa viikonlopun aikan uskaltaisin sen homman tehdä. Mieskin kyllä jo vähän irvisteli lankalaatikoilleni ja tuumasi että *eikö noita nyt vois vähän vähemmän olla??*

Tänään on vähän väsy olo, huominen vielä ja sit ois viikonloppu, jospa kerkiäis vähän rentoilemaankin, mieskin tulee viikon reissultansa vihdoin kotiin.  Koulutehtävät (esseet yms.) kyllä kuiskivat tuossa koko ajan että niitäkin pitäis tehdä... No nyt lähen siivoilemaan poikien huonetta ja sit saunaan.