Kylmää on, nyt jos koskaan on aika sonnustautua kaikkiin villatekeleisiin jotka on saanut tehtyä. Onkin ihanaa kääriytyä sohvannurkkaan lämpimän villatakin tai muun sellaisen kera, käsitöitä tekemään. Harmi kyllä opiskelut vievät nyt ajastani suurimman osan, joten käsitöiden teko ja blogin päivitys jäävät nyt pakostakin vähemmälle. Älkää hermostuko kuitenkaan =) Yritän päivitellä aina kun vain ehdin ja saan jotain aikaiseksi.

Tämä valmistui eilen illalla ja onkin tullut nyt tarpeeseen:

382598.jpg

Bolero, malli Novitan syksy 2006 lehdestä. Tein koon L- mukaan ja suht sopiva tuli. Hihoista tuli vähän liiankin pitkät, mutta ne voi onneksi kääntää. Samoiten niistä tuli aika leveät, johtuuko lie käsialasta vai mistä, en tiedä. Pienihän tuo on mutta tosi lämmin. Kyllä sitä ainakin kotona kehtaa pitää, ehkä ei kuitenkaan ihmisten ilmoilla. Lankahan on Isoveli coloria ja sitä jäi hieman ja ajattelin että siitä saisi toisenkin calorimetryn tekaistua. Nuo "calorit" tuntuvatkin nyt olevan kovasti in. Itse kyllä tykkään ihan oikeasti ja omani on ollut jo paljon käytössä. Parempi se on kuin kaupan "pannat" ja pipot, joita en ole oikein oppinut pitämään.

382624.jpg

Huomasin tuossa etten ole tästä pontsosta kuvaa tänne laittanutkaan. Se on valmistunut jo aikoja sitten ja ollut jo uudella omistajallaan ahkerassa käytössä. Lanka on Ainoa ja malli löytyy Novitan lehdestä syksy 2005. Kuva on taas vähän kehno, otin sen joulun aikaan, kun koko ajan oli niin pimeää.

Tyttären mohairtakki on odotellut nyt hetken, kun tuon boleron innostuin tekemään valmiiksi, sehän oli aloitettu jo aaaaikoja sitten. Aloitin tytölle myös sellaisen kietaisupuseron tekoa ja taidankin tehdä sen vielä valmiiksi ensin ja jatkan sitten mohairtakkia. Kietaisupuseron langat näkyvätkin edellisessä postauksessa :)

Nyt on menossa hamsterikuukautta ja Project spectrumia ja vaikka mitä, mutta kuten jo kerroin aikani ei tahdo nyt oikei riittää mihinkään ylimääräiseen. Olen kuitenkin hengessä mukana ja hamsteroin sen minkä ehdin sekä seurailen spectrumin etenemistä ja saatanpa johonkin väritempaukseenkin innostua, vaikken virallisesti nyt mukana olekaan. Ensi vuonna sitten :)

Tuon bolerokuvan taustalla muuten näkyy uutta makuuhuonettamme, se on jo melkein valmis. Kunhan saan vielä verhot ikkunaan ommeltua/ostettua niin laitan kuvaa tännekin.