Eipä tahdo nyt mikään valmistua loppuun asti, liekö liian vähän aikaa, vai liian paljon keskeneräisiä töitä....Nyt valmistuneiden kuvien puutteessa laitan kuvia aikaisemmin tehdyistä töistä.

Tämä keeppi on valmistunut viime keväänä, ohje löytyy Modan nrosta 3/2005, malli nro34. Tein ihan ohjeen mukaan, lankana oli kotiväki. Koukun kokoa en enää muista.

136227.jpg

Kuva on taas vähän hassu, mutta malli näkyy kohtalaisesti, tässä vielä takaa:

136228.jpg

Kun mietin tässä kuvattavia töitäni ja mitä kaikkea on tullut vuosien varrella tehtyä, niin kokoelma on kyllä aikas iso, paljon olen tehnyt lahjaksi, myyntiin tai vain muuten antanut pois. Kuvia ei harmi kyllä ole tullut läheskään kaikista otettua, varsinkin vanhemmat työt ovat vain muistilokeroissani tallessa. Tästä lähin aion kyllä kuvata kaikki työni, jos ne nyt vain joskus valmistuisivat :)

Tässä vielä toinen hartiahuivi, jonka sain valmiiksi kesäkuun puolella, tarkoitus oli käyttää sitä viileinä kesäiltoina, mutta eipä vielä ole niin viileää ollut. 8-vuotias tyttäreni toimittaa tässä henkarin virkaa, huivi on hänelle aivan liian iso, mutta aika hyvin tytsy sai sitä pideltyä asemissa kuvan ottoa varten.

136220.jpg

136221.jpg

Malli on *Jostain lehdestä*, en nyt millään löytänyt kyseistä lehdenretaletta mistään, ohje on kyllä löydettävissä myös garnstudion nettisivuilta (lehtiähän ei ole pitkin huushollia siellä täällä levällään..*viheltelee*) Lankana käytin mandarinpetitiä, lilaa ja butterflyta, hieman vaaleampaa lilaa. Etumukseen tein myös napit ohjeen mukaan.Kohtalaisen nopeaa oli virkata, mutta loppumetreillä alkoi jo malli vähän kyllästyttämään, pylväitä ja pylväitä...Pehmoinen tuli ja eiköhän käyttöönkin pääse kunhan ilmat viilenevät. Helmat täytyisi vielä höyrytellä, meinaavat mennä kippuraan. Väri ei aivan ole kuvissa oikein, huivin väri on luonnossa tummempi.

Niin ja tässä lupaamani kuvat langoista joita tilailin tällä viikolla:

136224.jpg

Putkiksesta on määrä tulla lisää herkullisia pikkulaukkuja, chenille vielä odottaa inspiraatiota, mitähän ihanaa siitä tekisikään?, aivan ihanan tuntuista lankaa. Olen tyytyväinen ostoksiini, värit olivat sitä miltä näyttivät nettisivuilla, ja chenillelanka oli vielä ihanampaa kuin odotin. Tässäkin kuvassa putkislanka näyttää huomattavasti vaaleammalta kuin oikeasti, väri on aivan tumma violetti, onkohan lie kuvaajassa vikaa=)) Tässäpä postausta tällä erää, nyt lukemaan blogeja..ja ihastelemaan jo valmistuneita huivivaihtohuiveja!! Kuinka kauniita onkaan jo tehty!  Niin ja Kiitos kaikille blogissani kommentoineille,yritän itsekin käydä vastavierailuilla :)