Niin on viikonloppukin mennyt kuumissa tunnelmissa. Ei paljon kotihommat innosta kun mittarissa on jatkuvasti vähintään 26 plussa-astetta,plääh. Käsitöitä voi siis hyvällä omallatunnolla väkertää. Koivunlehtishaali muun muassa etenee pikkuhiljaa, hitaasti mutta varmasti, mallikerta ei ole kovin vaikea, mutta kun en ole aiemmin pitsihuivia neuloen tehnyt niin tarkkana täytyy olla koko ajan. Saa nähdä kauanko kestää ennen kuin se on valmis?? Veikkauksia??=)  Toinen tuhatlukukin lähestyy, joten voisin järjestää pienen arvonnan lähiaikoina, kuten blogistaniassa tuntuu olevan tapana, itselläni on vain tosi surkea arpaonni. Eli luvassa arpajaisia.

Kun ei nyt valmiita tekeleitä ole, keskeneräisiä kylläkin (yksi melkein valmis, siitä kuva ihan näillä näppäimillä) joten laitanpa kuvan siitä peilistä joka hieman kurkisteli ensimmäisissä kuvissa.

139813.jpg

Peilin on aikoinaan isäni tehnyt, ja kehykset olivat alunperin mustat. Maalasin ja koristelin decoupe-tekniikalla kehykset uudelleen. Nyt se on koristanut kamarin seinää jo pian pari vuotta. Toinen kuvani koskee erästä keräilyharrastustani; englantilaisia astioita. Niitä on tullut kirppareilta osteltua, en vain kovin usein pääse niitä kiertelemään. Myös hinnoissa on suuria eroja, kovin kalliilla en ala ostamaan ja rikkinäisiä en huoli ollenkaan, vaikka niitäkin näkyy aika usein myynnissä olevan jostain syystä. Erityisesti metsästän punaisia astioita, mutta muitakin värejä kaapista löytyy.

139808.jpg

Vielä yksi lomapäivä ja sitten alkaa koulu.. siis mun opiskelu. Voihan nenä, mitenhän sekin mahtaa lähteä käyntiin.....ja kuinkahan käsitöiden käy? Toivottavasti ehtisin kuitenkin niitäkin tehdä, se kun on niiiiiiiin tärkeää.!! Ilman käsitöitä ei voi elää, vai miten on?? Sellaista automatkaakaan ei ole millä ei voisi vähän jotain nykertää, hukkaanhan siinä menisi hyvää joutoaikaa. Noniin nyt lopetan tämän sekavan löpötyksen ja lähden pojan kanssa kirjastoon etsimään opiskeluun sopivaa kirjallisuutta, ja ehkä käsityöaiheisiakin voisi vähän vilkaista eikös vaan...ihan vähän vain...