kiirettä. Kyllä se on kumma kun tuo aika juoksee koko ajan , eikä sitä ikinä saa kiinni. En tiedä olenko nyt menettänyt ne muutamatkin lukijani, kun en ole ehtinyt/päässyt blogia päivittämään :( 

Bloginpito on minulle tärkeää ja kivaa ja vaikka mitä ja näin pitkä tauko on tuonut harmaita hiuksia...Opiskelu, työharjoittelu, työnteko ja perheen arjen pyöritys vievät tehokkaasti kaiken ajan.

Nyt kuitenkin kuvia on otettuna (jotain valmistakin on siis saatu välillä aikaiseksi), ja lupaan että niitä ihan pian tupsahtaa tännekin :) Aina kun olen hetken ehtinyt istua koneen ääressä olen teidän blogejanne käynyt lukemassa ja yritin osallistua Toveri kesäkuu-kampanjaan, katsotaan nyt myöhästyinkö siitä. Linkitys ei nyt jostain syystä toimi, mutta ainakin osa tietänee mistä on kyse.

Ulkona paistaa aurinko ja ruohonleikkurin pärinä kantautuu sisälle, ihanan kesäistä! Nyt lähdetään päiväkodin kevätjuhlia viettämään, mutta jos siellä ei mene kovin myöhään, niin yritän laitella jo tänä iltana niitä kuvia. Mutta viimeistään huomeniltana sitten :)