Kyllpä olen ollut laiska päivittämään, hyi minä. Monta kertaa olen aikonut, mutta aina on laiskuus iskenyt. Mutta nyt viime aikojen postisaldoa:

886529.jpg

Nämä ihanat langat sain Sny:ltä, kuva on kehno, myöhään illalla salamalla otettu, mutta väri on melkein oikea.. näistä tulee ehdottomasti jokin ihana huivi. Kiitos vielä kerran :))

Jokin aika sitten bongasin Sinikan blogissa pyöreitä numeroita ja palkinnoksi tupsahti ihania sukka lankoja:

886525.jpg

Lakritsi oli hirmu hyvää, ja kynttilätkin pääsevät luomaan tunnelmaa piakkoin, syksyn edetessä. Kiitos oikein paljon kivasta palkinnosta :) Langat ovat jo saaneet uuden muodon:

886531.jpg

4 v. poikamme sai uudet villasukat :) Sukat ovat ihan perusohjeella tehdyt. Smart- lankaa minulla ei ole aiemmin ollutkaan, tykkäsin, täytynee hankkia sitä joskus lisää.

Ja sitten jotain ihanaa vihdoinkin valmistunutta (lue: ollut keskeneräisenä vuoden!):

886527.jpg

Branching Out.

Lanka oli jotain Gedfiraa, vyöte on hävinnyt yllättäen johonkin, mutta lanka on aivan taivaallisen väristä ja pehmeää ja vaikka mitä. Tämä huivi tulee tänä syksynä kovaan käyttöön. Pitkähän se ei ole, lankaa oli vain kaksi kerää (100 g) mutta riittävän mittainen kaulan ympäri, eihän kaikkien huivien tarvitse maata laahata... Puikkoina olivat seiskan pyöröt.

886526.jpg

Tässä väri näkyy lähestulkoon oikeana, huivin mallineule on tosi helppoa ja lehtikuvio äärettömän kaunista, en ymmärrä miksi tämä jäi kummittelemaan lankakoppaan, eikä halunnut valmistua millään.

Loppujen lopuksi tikuttelin tämän kahdessa illassa valmiiksi. Tällä mallilla valmistuu varmasti vielä joskus lisääkin huiveja. Kuvista huomannee, ettei huivia ole vielä pingotettu, oli niin hoppu saada se ikuistettua :)

Sitten vielä yksi valmistunut, Kuura-liivistä jäi melkein kokonainen kerä lankaa, ja siitä muotoutui yhtenä iltana pipo tyttärelle. Kyllähän näitä pipoja jo piisaa, mutta onhan se uusi aina hetken aikaa uusi...

886528.jpg

Virkkuukoukku nro 8 ja ohje uusimmasta Novitasta. Ja tyypilliseen tapaan lankaa jäi edelleen pieni nöttönen.. jämälankakasa vain kasvaa...

Nyt täytynee alkaa silittelemään pyykätttyä vaatevuorta, sitten jälleen kouluhommat odottelevat. Tehtäviä on kasaantunut ihan kiitettävästi, eivätkä ne näin opiskelun loppuvaiheessa enää ihan pieniä olekaan, pari vaativaa tenttiäkin häämöttää edessäpäin. Niistäkin pitäisi vielä ennen syyslomaa suoriutua. Syysloman jälkeen alkaakin viimeinen harjoittelujakso, missä, sitä en ole vielä päättänyt. Ehdotuksia? ;)