Kiitos kovasti samos-puserokehuista :) Toivottavasti ilmat nyt pian lämpenis, että saisi sitä ruveta pitämään.

Eilen kävimme kaupoilla, koko perheen voimin ja minähän en malttanut pysytellä poissa lankahyllyiltä...

501492.jpg

Jasminia löytyi eurolla kerä, mikä on mielestäni varsin kohtuullinen hinta 100g kerästä. Mietinpä vain siinä kun vertasin Jasminin vyötettä Marine-langan vyötteeseen, että mikä on hintaeron syy? Värikö?? vai nimi?? Kun Marine maksoi 4.90 kerä ja tuo Jasmin siis euron ja vyötteen tietojen mukaan kyse on aivan samanlaisesta langasta... ihmettelenpä vain. Eihän tuo akryylivoittoinen lanka aivan suosikkejani ole, mutta edullistahan se nyt oli. Toisesta kaupasta ostin sitten vielä Tenneseetä, sille on myös jo suunnitelma, mutta voi olla että aloitan sen sitten vasta kesäloman koittaessa.

501494.jpg

Tämä pusero oli mielessäni siellä lankahyllyjen lomassa. Siinä on niin kaunis kaula-aukko ja malli näyttää muutoinkin kivalta. En vain tuota Marinea ole hannonut ostaa. Nyt siis koetan tuosta Jasminesta.

Yllättäen huomasin tuossa kuvaa katsoessani, että lehden puseron väri näyttää lähes samalta kuin tuo langan väri.

Monessa blogissa on lennellyt kaikenlaisia perhosia näin kevään tullen. Itsekin innostuin niitä tekemään, vaan kuinkas kävi?

501497.jpg

"Perhoset" ovat alkutekijöissään niin kauniita kukkasia, että enhän minä hannonut niitä ruveta muuksi muuttamaan. Langanlopuista vielä muutaman tekaisen ja luulenpa että kukkasista syntyy kesäkassi tai tyynynpäällinen. Ohjeen löysin jostain blogista, mutta en nyt tähän hätään sitä uudestaan löytänyt, laitan linkin myöhemmin, kunhan löydän sen.

Ai niin, laskuri on tehnyt temppujaan ja lukema ei enää pidä paikkaansa, muilla on nähtävästi ollut samoja ongelmia. Mitenköhän saisin uuden laskurin, niin että saisin lukemat kuitenkin jotenkin säilytettyä?