Nyt on kuvia, uusia ja vanhoja. Viimeksi lupasin vielä jotain lisäkuvia haarukkapitsihuivista käyttäjänsä yllä, joten tässä ensin niitä:

998265.jpg

998266.jpg

Huivi on ollut jo käytössä, kivasti se tarttuu joka ovenkahvaan ja oksaan ja muuhun sopivaan ulokkeeseen kiinni nuista rei istään. Mutta on se muuten ihana :)

998267.jpg

Sitten tosi hämykuvia, salamalla otettu jo jokin aika sitten. Kerttusukathan ne, koko molemmissa n. 37. Nämä ovat jo uusilla omistajillaan.

998269.jpg

Lopuksi itse ottama kuva itsestä ;) kyllä omaa nuppia on sitten edelleen niin himskatin vaikea kuvata, otin varmaan sata kuvaa ja puolet niistä ohiammuttuja... Tässä nyt suurinpiirtein näkyy se, mitä oli tarkoitus kuvaan saadakin: Mambohuiville syntyi kaveriksi Mambo-pipo. Novitan uudesta Talvikuvastosta löytyi ohje. Tein ihan ohjeen mukaan, ja hieman reilu tuli (olis voinut loppukavennukset aloittaa jo paljon aikaisemmin, nyt jäi semmoinen tyhjä "hiippa" päälaelle) mutta lämmin se on ja luulen, että vaikken todellakaan ole mikään pipotyyppi, niin tätä tulee varmaankin kovilla pakkasilla pidettyä.  Ja joo, tiedetään parturille vois mennä ;)

Ja vielä yksi juttu:

998275.jpg

Voitin jokin aika sitten Lellun blogista arvontapalkinnon ja näin ihania juttuja sain! :) Lanka on uusi tuttavuus, ihanan pehmeää ja nuo silmukkamerkit! Tosi ihanat! Karkkiakin tietty oli, yksi suklaapatukka hävisi heti , kylläkin esikoisen suuhun, joten se jäi kuvasta (ja tämä on tosi:)) Heijastin nauhalle mietin kuumeisesti jotain käyttöä.

998274.jpg

Kiitos!