Nyt on yksi näyttö onnellisesti jälleen suoritettu! Helpotuksen huokaus, kyllä tämä opiskelu vaan vie voimia ja sitä kuuluisaa aikaa. Oikein on harmittanut, kun en ole ehtinyt blogia kunnolla päivittelemään! Mutta nyt koittaa hieman rauhallisempi jakso opiskelun suhteen, uudet kurssit alkavat ja saa keskittyä välillä kirjoittamiseen ja luennoilla istumiseen. Kunhan opet eivät nyt vain heti tyrkkäisi hirveästi tehtäviä.....

Koko näyttörumban aikana en ole tosiaankaan ehtinyt oikein käsitöihin keskittyä ja sen kyllä huomaa!!:

811355.jpg

Tekeillä on liiankin monta työtä yhtäaikaa. Koko ajan on pitänyt aloittaa jotain uutta. Mistähän se voi johtua?? Psykologeja paikalla??

Kuvassa ylimpänä tulossa Kerttu-sukat ja siinä vieressä kesken jäänyt Minttumaari, siihen sain aikaiseksi jonkun kaamean virheen ja teos on siitä lähtien ollut varikolla... tarttis tehrä jotain.  

Vasemmalla kesälomareissulla aloitettu jakku, toinen etukappale ja hihat puuttuvat... miksi tämäkin piti jättää kesken ja aloittaa uutta?

Valkoinen mytty keskellä on Mystery stole3, loppukuvion nyt selkiinnyttyä sekin on jäänyt hieman odottelemaan, teenkö alkuperäisen ohjeen mukaan vai en? Kas siinä pulma...

Sitten oikealla uudesta Kuura- langasta tuli heti into aloittaa liivin tekoa, takakappale on valmis.

Edessä vanhin tekele, josta tyttärelle tulossa kietsu, hän tuossa jo kyseli että milloinkahan se olisi valmis.... hmmm -ööööö.. joskus?

Eikä tässä vielä kaikki!! ehei.. aloitettuna ja kesken on pari muutakin juttua, mutta ne ovat hys hys- töitä.

Että sillä tavalla täällä meillä. Voi ähky.

Ai niin, olen siis ostanut lankojakin, mutta huomasin tuossa että en voikaan niitä kaikkia tänne näytille laittaa snyy-projektin takia, mutta nämä voinen täällä vilauttaa:

811354.jpg

Novitan uutta jättiraitaa. Näille kaipaisin jotain kivaa ideaa, jos en ihan perus-sukkia tekisikään. Olisikohan jollain vinkata kivaa ohjetta? :)