Monella blogilaisella on ollut kadehtittavan suuret  messutuliaiset, itse oikeastaan hämmästyin näinkin pienistä hankinnoistani. Liekö kaiken paljous messuilla hämännyt minut tyystin.

269311.jpg

Olihan siellä aivan mahdottomasti ihania lankoja, mutta matkaani lähtivät vain nämä. Osa langoista oli niin kalliita, että en raaskinut niitä ostaa, vaikka mieli teki. Ja kun ei oikein ollut mitään ajatusta mitä niistä langoista sitten tekisin.

269314.jpg

Toinen hankintani oli tämä kirja. Se löytyi alekopasta, ja olen siihen tooosi tyytyväinen. Kirja oli edullinen ja siinä on paljon ihania malleja, joita tekisi mieli heti ruveta tekemään. En ole koskaan neulonut englanninkielisten ohjeiden mukaan, mutta tämän kirjan avulla pääsen varmasti hyvään vauhtiin.

Kirjan vieressä kurkkii tämän hetkinen innostukseni, Feather and fan scarf, jonka ajattelin tekeväni Mohair lux-keräsestä. Kaapista löytyi kuitenkin kaksi Kitten mohairia, ja niin ne pääsivät ensin puikoille. Teen varmasti Mohair luxista tämän huivin myös. Ihana malli jonka tavallaan löysin uudestaan Jaden ystävällisellä avustuksella. Kiitos! :) Olen nimittäin ihaillut tätä mallia jo huivivaihdon yhteydessä aikaisemmin, se oli vain jäänyt unholaan. Jadekin on saanut huivinsa valmiiksi, kaunis kuin mikä! Hyvästä ohjeesta kiitokset Langankierteelle!

Messuilla oli kiva käydä, blogilaisiakin varmasti käveli vastaan, en vain heitä tunnistanut :)  ja paljon näkyi kauniita huiveja messuilijoiden harteilla.

 Hieman on jäänyt harmittamaan liikakin nuukuuteni, mutta ensi kerralla pistän sitten risaiseksi! :)