Kovasti on jo väkeä käynyt blogissani ihmettelemässä, hienoa! Koitanpa tässä lisäillä taas kuviakin, en ole mikään tietokone-ekspertti, joten kaikki ei aina ehkä suju niin kuin pitäisi, jos sivuillani näkyy joskus jotain kummallisuksia, niin älkää ihmetelkö, opettelen tässä pikuhiljaa.=)

Tässä viimeisimpiä tekeleitäni, keskeneräinen vielä. Takakappale on jo valmis ja etukappalettakin jo jonkun matkaa saatu aikaiseksi. Hyvä tehdä töllön ääressä. Mallia on napattu novita kevät 2006-lehdestä, mallin nro 23. Alkuperäisessä on käytetty havaiji-lankaa, itse päädyin samosiin (jälleen kerran). Puikot on kokoa 4 ja puoli.

128602.jpg

Aloitan elokuussa pitkästä aikaa opiskelun (hirvitys), niinpä innostuin tekemään jämälangasta kynäpussin. Malli on omasta päästä. Silmukoita on parillinen määrä, palmikot 6 silmukan levyisiä, puikot nro 4 ja lankana samosin lollipop. Sisällä on vielä vuorikangas, että kynät pysyvät paremmin tallessa.

128600.jpg

Hmmmmh, ei varmaan ole vaikea päätellä mistä väreistä pidän.. onpas aika punavoittoisia kuvia. Lisäänpä tähän vielä yhden Ufojen ufon: Aloitettu joskus viime vuoden alussa ja on edelleen pahasti kesken... Malli on Modan nrosta 1/2005.

128603.jpg