Niin se joulunaika vierähti, enimmäkseen töitä tehdessä. Uusi vuosikin vaihtui rauhallisissa merkeissä, lasten kanssa muutama raketti poksuteltiin. Tänään vietetään löhöpäivää koko perheen voimin ja nautitaan viimeisestä lomapäivästä. Huomenna alkavat koulut täällä meillä päin.

322719.jpg

Aattona sain paljon ihania paketteja, joukossa oli JYV-paketti, joka sisälsi ihanan kopan ja alpakkalankaa! Kiitos, kiitos Puikkopyörteelle ! Muista paketeista paljastui lankaa, koruja ja toivomiani pikkupyyhkeitä.

Vaikka olenkin ollut kaikki päivät töissä, ovat puikotkin välillä kilisseet. Monessa blogissa on vilahdellut Aili- lapaset, ja niinpä niihin ihastuneena päätin kokeilla josko osaisin lapaset tehdä. En ole lapasia tehnyt kuin joskus kouluaikoina, ja niistäkin tuli ihan eripariset. Nämä kuitenkin onnistuivat! (ovat samankokoiset, kuvassa alempi näyttää vain jostain syystä pienemmältä)

322720.jpg

Malli on yllättävän helppo, opin sen jopa ulkoa. :)  Lanka on 7-veikkaa, vaaleanpunaista ja violettia. Nämä jäävät itselleni, mutta toisetkin ovat jo puikoilla, saajankin jo tiedän, vaan en paljasta.....

Vaikka koululaisilla alkaa arki, itselläni on nyt tiedossa vielä kahden viikon loma, joten ehdin bloggailemaankin ahkerammin, joulunpyhinä se jäi oikeastaan kokonaan. Nyt onkin hirmuinen määrä blogeja luettavana, vaan mikäs sen mukavempaa ajanvietettä oliskaan :) Täytynee kuitenkin perehtyä koulun opuksiinkin, kun nyt on hyvää aikaa lueskella, jospa sitä sitten taas aivotkin virittäytyisivät opiskelutaajuudelle.