Monessa blogissa on järjestelty lankoja, kuka hyllyihin, kuka laatikoihin. Minäkin innostuin hankkimaan langoilleni säilytyslaatikon, en hannonut ostaa kuin yhden, ajattelin että kyllähän siihen kaikki langat mahtuu.....31 litran laatikko: Ei mahtunut. Jäi kaksi vaihtoehtoa: on ostettava toinenkin laatikko tai sitten ruvettava neulomaan tosissaan. Ehkä ajankäytöllisistä syistä johtuen päädyn ensimmäiseen vaihtoehtoon.

213025.jpg

Ihmeen paljon sain kuitenkin lankoja laatikkoon survottua, peräti 7 erilaista pussukkaa ja nyssykkää hävisi olohuoneen nurkasta ja ylitsepursuavan komeron kätköistä. Toinenkin loota on siis silti hankittava, erinäinen määrä keriä ja jämälankanyssyköitä jäi vielä harhailemaan huushollin nurkkiin.

Olen superlaatikkoon tyytyväinen, langat säilyvät pölyltä paremmin, eivätkä putoile koko ajan komeron hyllyiltä, mieskin varmaan on iloinen siitä että ei tarvitse enää katsella olohuoneen nurkassa ollutta muovisäkkivuorta. Kyllä pari superlootaa on kauniimpi näky. Vaikka ovatkin muovia, puiset olisivat kauniimmat. Mutta näkee näistä hyvin läpi, ei tarvitse koko laatikkoa aina myllätä ylösalaisin.

213026.jpg

Olisi pitänyt vielä laskea kerät ja punnitakin, täytynee se vielä tehdä, kiinnostaisi tietää montako kiloa lankaa superlaatikko ahmaisi sisuksiinsa.