Eilen saapui ihana arpajaispalkinto Famulta.

223978.jpg

Mitkä värit!! Menin aivan sanattomaksi. Ihanaa Boa-lankaa, joka on minulle aivan uusi tuttavuus, mohairia, kynttilä, suklaata (nam) ja outo kapistus, johon tutustuin heti tilaisuuden koittaessa...

223986.jpg

Helppoahan se oli kun alkuun pääsi ja lanka niiiin ihanaa että huomasin hymyileväni koko ajan työtä tehdessäni. Onhan näitä Loop-huiveja ollut lehdissä ja joissakin blogeissakin, mutta en arvannut että huivin teko voisi olla näin helppoa ja hauskaa.

223992.jpg

Valmista tuli nopeasti, yhdessä illassa, ainoa negatiivinen asia on se että niska jumittui totaalisesti. En malttanut pitää tarpeeksi taukoja.Piti saada nopeasti valmista.=)

Tänään on valmistunut toinenkin huivi, Pallas-langasta jota löysin Palarannasta (paikallisesta lankakaupasta) jossa poikkesin ennen Keuruun Neuletapaamiseen menoa. Kolmehan meitä oli paikalla, Taija, Villasukka ja minä. Mukavaa oli, toivottavasti saadaan uusi tapaaminenkin pian järjestettyä ja vaikka enemmän väkeä paikalle. On kiva tutustua uusiin ihmisiin ja varsinkin neuloviin sellaisiiin..=)

224009.jpg

Huivi on tavallista verkkovirkkausta, kokoa en mitannut, mutta kerroksia tuli 25 ja neljä kerää lankaa riitti juuri ja juuri, koukku nro 9.

Vielä terveisiä SNY:lle, lähettämääsi saippuaa on jo kokeiltu (en malttanut odottaa synttäriin asti), se on ihanaa ja iho tuli tosi pehmeäksi. Kiitos vielä kerran. Nyt ompelemaan poikien huoneen verhoja...