Pitkästä aikaa pääsen nyt päivittelemään, aika on mennyt tyystin opiskelun parissa  parin viikon ajan. Nyt alkaa ensimmäinen harjoittelujakso, joten kirjalliset työt hieman vähenevät ja on enemmän aikaa "muulle hömpötykselle" eli tärkeimmälle: käsitöille!! Tässä tulee siis paljon asiaa, joten varoitan niitä jotka eivät pidä pitkistä päivityksistä. 

257609.jpg

Ensimmäisenä kuva ( tosi huono sellainen, sori) rintakorusta jonka sain Famulta. KIITOS, tämä on aivan ihana. Tulee ahkeraan käyttöön. :) Koruhan tuli Aman virkkausringin myötä järjestetystä tempauksesta. Oman koruni lähetin Muoriskalle ja hän on sen jo blogissaan esitellytkin. Laitan oman kuvanikin tähän, tosin se ei ole yhtä hyvä.

257621.jpg

Koru on virkattu (muinaisesta) kultalangasta ja pompuloiden sisällä on puuhelmiä. Mielestäni siitä tuli kaunis, ja siihen kuuluu kaksi erillistä ketjua joita voi pitää yhdessä tai erikseen. Kuva on tosiaan surkea..

Muihin tempauksiin en nyt uskalla ainakaan vielä heti osallistua, täytyy keskittyä vielä meneillään oleviin. Kuten Salaiseen neuleystävään :) Häneltä sainkin tällä viikolla kauniin ruusukortin. Kiitos:)

257614.jpg

Kuvassa näkyy myös kortti Famulta ja virkkauslehti jonka sorruin ostamaan eilen. Lehdessä on ihan kivoja pieniä virkkaustöitä, tosin kuvatekstit ovat ihan omituisia.... Tässä yksi esim. " Haluatko kaunistaa kaunistaa lahjapakettisi virkatulla sydämellä tai ja viehättävätkö joulukuusen tai havunoksan sydänkoriste viehättää sinua... Ja tämä on suora lainaus! Ymmärrä tuota nyt sitten....

Vamistuneita töitä ei nyt sattuneesta syystä juuri ole, mutta yksi kuitenkin löytyy:

257612.jpg

Chilihuivi, erittäin aivotonta ainaoikeaa, tätä olen pystynyt tekemään niinä harvoina joutilaina hetkinä. Ei ole tarvinnut laskea langankiertoja ja miettiä kavennuksia ym. Huivista tuli kiva, taitaa mennä pukinkonttiin:)

Yksi tilaustyökin on tullut taas ja se on nyt tekeillä:

257613.jpg

Pontso Ainolangasta Novitan ohjeiden mukaan. Helppo malli, ehkä hieman puuduttavakin, alkaa välillä kyllästyttämään. Kaksi suoraa kappaletta pitäisi väkertää. Yritän saada pian valmiiksi, että pääsen muiden töiden kimppuun.

257616.jpg

Isänpäivän kunniaksi poikani tekemä kortti ja runo, jonka hän on itse keksinyt:

257617.jpg

"Rakas isä sä mulle oot,

 tässä sulle pieni runo,

se äiti vain punoo,

ja se on tosi suloo"

 Miten 9-vuotias voikin keksiä näin ihanan runon...Tämän runon myötä Oikein hyvää isänpäivää kaikille isäihmisille, omalleni myös!