Hurjaa vauhtia, olen ollut laiska päivittelijä.. Blogeja tulee kyllä seurailtua lähes joka päivä, mutta tätä omaani en vain ole saanut päivitettyä. Missä lie vika.

1465458.jpg

Virkkausta on tullut harrastettua, wc-paperiteline syntyi suht nopeasti ja kivahan siitä tuli. Nyt vain mietin pääni puhki, että mihin kohtaan se meidän pienessä huussissa mahtuisi... Samalla mallilla on jo patalappujakin tulossa. Ohjehan löytyy uusimmasta Novitasta.

1465451.jpg

Sitten hankintoja: Tildapurkit saapuivat postissa Unelmakerhon liittymislahjana. Jos nyt kerhoilis vähän aikaa ja katsois mitä muuta kivaa posti toisi tullessaan :) Ruusupurkit löytyivät Keskisen kaupasta ja varsin kohtuulliseen hintaan! Samaisia purkkeja oli nimittäin myytävänä eräässä Jyväskyläläisessä kirpputorissakin, tuplahinnalla. Onneksi en sieltä ostanut!

Tenneseet muotoutunevat piakkoin keväthuiviksi, malli on vielä vähän hakusassa. Vihreää piti ostaa, kun samaista väriä löytyy uudesta kevät-lenkkeilyasustakin.. jaa mitä?? Meinaako se lenkkeillä??...Noh olen tässä jo pääsiäisestä asti uusia kävelysauvoja tuijotellut ja hyvin ne eteisessä ohittanut. Kai niitä täytyisi pian alkaa ulkoiluttamaan....

1465455.jpg

Pikkuinen liina on valmistunut jo jonkin aikaa sitten, jotain tosi-jämälankaa, miltä lie vuosisadalta. Näitäkin tekisi yhden illassa, kun viitsisi. Pitää vaan tehdä niin montaa muutakin asiaa.. huoh.

Tässäpä jotain taas tällä erää, täytyy yrittää nyt taas ryhdistäytyä ja päivitellä tätä blogia useammin. Liekö jo kaikki lukijanikin hävinneet muille blogiapajille?