Käppyräinenhän siitä tuli. Aika hauska, on jo uudella omistajallaan, toivottavasti on mieluinen.

290060.jpg

Lanka on Teddyä ja ohje löytyy Novitan uusimmasta lehdestä. Toiveena oli pidempi huivi kuin ohjeessa, mittaa on n.165 cm ja lankaa meni vähän reilu kerä.

Famu on omassa blogissaan miettinyt tärkeitä asioita, antamisen ja saamisen iloa. Minulle tulee ainakin ihan yhtä hyvä mieli molemmista. On kivaa tehdä itse omin käsin jollekulle jotain, tuntemattomallekin. Voihan tavaran/lahjan ostaa kaupastakin ja varsinkin jos toiveena on jokin tietty asia, mutta mielestäni itsetehty on aina hitusen arvokkaampi. Siinä silmukoita väkertäessään tulee mietittyä kaikenlaista, varsinkin siitä henkilöstä, jolle lahja on menossa, näin sukkiin, huiviin, lapasiin tai mihin tahansa tarttuu varmasti myös paljon hyviä ajatuksia.

Itsekin olen saanut paljon omin käsin tehtyjä lahjoja, usein sitten kun huivi tai sukat ovat käytössä, tulen miettineeksi, että mitähän niiden tekijä on mahtanut minusta ajatella. Varmasti ainakin sitä että lahja olisi minulle mieleinen, tästä ajatuksesta tulen aina hyvälle tuulelle ja varsinkin huonona päivänä tämä ajatus piristää mieltä.

Nyt lähden jatkamaan huivin tekoa ja hetken päästä postiin, jotta Pro.T.-tilkut pääsevät matkaan.

Oikein ihanaa päivää teille kaikille, pimeydestä huolimatta. Pitäkää huolta itsestänne :)

Ja arvonta jatkuu edelleen....(katso aik. post.)