Nyt on opiskeluissa viimein muutaman viikon tauko! Ihanaa :) Seuraava harjoittelujakso alkaa heinäkuun puolessa välissä ja siihen asti käyn "vain" normaalisti töissä. Yksi lomaviikkokin on suunnnitelmissa ennen tuota seuraavaa harjoittelua.

Nyt pitäisi sitten olla aikaa enemmän käsitöille ja niinhän sitä kyllä onkin. Illat ovat valoisia ja kun muut menevät nukkumaan, minä tyttö jään kilistelemään puikkoja sohvannurkkaan.. Ah autuutta!

Innostuin tuossa viime viikolla siis aloittelemaan monenlaista... edistystäkin on tapahtunut:

666274.jpg

Minttumaari on suurinpiirtein tässä vaiheessa, muutama rivi on tullut lisää kuvan oton jälkeen. Wool on ihanaa lankaa neuloa ja mallikuvio helppoa, eiköhän tämä valmistu viimeistään elokuun viileitä iltoja varten :) Aika moni muukin bloggaaja on samaisen huivin aloittanut, suosittu tuntuu olevan.

666273.jpg

Myös kirjontaliina on edennyt. ensimmäinen kukka on väkerretty. Tällä ei ole mikään kiire, valmistuu sitten kun valmistuu. On mukava tarttua välillä neulaan puikkojen sijasta.

Ostoksillakin kävin eilen, alennuskorista löytyi Cocosta:

666277.jpg

Vaikka lanka oli tarjouksessa, en silti hannonut ostaa kuin 300 g. Mihinkäs tuo määrä riittää?? Ei mihinkään... ei kait niitä kassejakaan niin paljon viitsisi tehdä... Vinkkejä otetaan vastaan:) Todennäköisesti joudun varmaan ostamaan tuota vielä lisää.

Laskurista: Tässä jo suunnittelin tasaluvulle toimintaa, mutta laskuri mokoma on hävittänyt jälleen muutaman tuhat kävijää. Niinpä päätin etten enää välitä koko laskurista. Onhan se kiva nähdä että täällä lukijoita käy, luvulla ei niin ole väliä. Blogisynttärit lähestyvät, joten katsotaan arvontaa sitten niille main... :)

Nyt lähden iltavuoroon ja luulenpa että tartun puikkoihin kunhan töistä tulen yhdeksän jälkeen...