Ja bittiavaruuteen hävisi äskönen kilometrinmittainen teksti! (voi...ensanomitä). Mutta siis lyhennettynä: Blogin pitoa on tullut nyt tänään tasan vuosi harrastettua ja mukavaa on ollut! Käsitöiden saralla olen oppinut paaaaljon uutta,etenkin neulonnan osalta, jopa englanninkielisiä ohjeita olen nyt alkanut opettelemaan :) Ja sukkien teon!!!

Varmasti tulen jatkamaan vielä hamaan tulevaisuuteen. On ollut mukavaa saada palautetta ja kommentteja omistä töistä ja muustakin muilta käsityöihmisiltä! :) Aloittaessani en olisi arvannut, että ihan lähes naapuristakin löytyy bloginpitäjiä, ja on ollut hauskaa tutustua uusiin ihmisiin :)

Keuruun neuletapaaminen on nyt järjestetty kahteen otteeseen ja kolmas on kaiketi pian taas tulossa (?), on hauska tavata muita ihan livenä ja höpötellä kaikesta mahdollisesta käsitöihin liittyvästä ja tietysti muustakin. Ikinä koskaan en olisi heihinkään varmaan tutustunut ilman tätä ihmeellistä nettimaailmaa :) Terveisiä vain Miimulle, Taijalle, Villasukalle :)

deco50.gif

Laskuri on elänyt omaa elämäänsä, joten en tiedä koko vuoden kävijämäärää, mutta paljon teitä on ollut!  Nyt juhlapäivän kunniaksi järjestän pienenpienet arpajaiset, joihin voit osallistua kertomalla mielestäsi kaikkien aikojen parhaan elokuvan tai kirjan, jonka olet katsonut/lukenut, otan näistä sitten vinkkiä itsellenikin :) Osallistumisaikaa on siihen asti, kunnes vihellän pelin poikki. Arvon sitten yhden onnekkaan voittajan :)

a681.gif