Jotain pientä täytyy saada välillä tehdä, sellaista mikä valmistuu tosi nopeasti. Sellaiseen hommaan on parasta valita lanka varaston uumenista, näin tulee samalla hieman pienennettyä tuota ihan vähän (?)kasvanutta lankavarastoa. Mikäs sitten olis pientä ja nopeasti valmistuvaa? No siihenhän löytyy apu blogistaniasta, hetken (?) sivuilla pörrättyäni törmäsin tähän, ja suomennoksenkin löysin täältä. Kiitos ohjeen kääntäjälle! :) Tällainen syntyi parissa tunnissa:

358788.jpg

Kyseesä on Calorimetry, helppo ja nopea tehdä, lämmittää ihanasti. Lanka on Isoveli Coloria ja puikkoina oli 4:sen bambupyöröt, alkusilmukoita tein tasan 80 ja sopiva tuli kertaheitolla.

358786.jpg

Omasta nupista on tavattoman hankala otta kunnollisia otoksia, joten kuvien laatu ei ole paras mahdollinen, saa niistä nyt kuitenkin jonkinlaisen käsityksen.

358787.jpg

Suosittelen lämpimästi :) Lankaa ei mennyt kovin paljoa, ja niin ollen jo vajaasta kerästä jäi vieläkin nyttynen, siitä sitten calorimetrylle kaveriksi rannekkeet:

358794.jpg

2o 2n joustinta, silmukoita 36, puikot edelleen 4:set. Näitä ajattelin pitää koulun penkillä, luokassa on aina hirmuisen kylmä ja sormet ovat aina jäässä kun kirjoittelee, jospa nämä hieman  lämmittäisivät käsiä.

Jokos lanka loppui? No ei tietenkään. Mitähän siitä loppunytystä vielä keksis? ideoita??? Kukka? En tarvii ruskeaa kukkaa mihinkään, patalappu? ei taida ihan riittää, jotain pitäis keksiä....

Vaan nyt kun olen taas varastoani näin suureellisesti pienentänyt, voinkin ostaa lisää lankaa.... enkös voikin???

358789.jpg

Näille on jo suunnitelma (on, on ihan oikeasti, usko pois)