Tänään oli Postipate ahkera ja toi minullekin paljon ihanaa postia, Distant Knitteriltä, saapui vaihtohuivini. Kiitos kovasti, se on pehmoinen ja tulee varmasti käyttöön kun syksy koittaa. Pientä vihjettä huivin tekotavasta löytyy hänen sivuiltaan..=) Tässäpä kuva huivista:

139809.jpg

Kiitos vielä paljon!! Sain tänään postia myös salaiselta ystävältäni: kauniin ruusukortin! Ruusut ilahduttavat aina minua, ja tänään erityisesti. KIITOS=))

139807.jpg

Kamerakäsi on tainnut vähän heilahtaa kuvaa otettaessa.. voi voi. En tiedä ovatko muut sny:n liittyneet yhtä täpinöissään kuin minä, mutta musta ainakin tuntuu että syksystä tulee hauskempi kuin vuosiin. Pimeät illat aina masentavat ja pitkä talvi on edessä, nyt on aina jotain hauskaa suunniteltavaa salaiselle ystävälle, ja mikä parasta, itsekin saa joskus yllätyspostia.

Lupasin laittaa kuvia jo aiemmin mutta jostain syystä nettiyhteys ei toiminut eilen kunnolla ja vielä tänä aamunakin se oli mykkä. Vaan nytpä olen taas mukana, tässä nämä kuvat iki-ihanasta merinolangasta ja kylkiäisestä=)

139811.jpg

Merinosta on jo hyvää vauhtia kehittymässä huivi, elämäni ensimmäinen pitsi-sellainen, kunpa se nyt onnistuisi!