632360.jpg

632362.jpg

Kerttu sukat, 7-veikasta. Nämä ovat valmistuneet jo aikoja sitten... Kuten olen joskus kirjoitellutkin, en ole todellakaan mikään sukankutoja, mutta nytpä osasin tällaiset tehdä! :) Kiitos erittäin selkeästä ohjeesta UhoavalleGnulle! Olen näitä jo ahkerasti käytänyt, vaan nyt taitaa vihdoinkin jo kelit lämmetä, niin että tarkenee ilman villasukkia ;)

632365.jpg

Niinpä otamme esille kesätossut! :) Ohje löytyi Novita-neuleet 2/2000 lehdestä. Kukat eivät kuuluneet alkuperäiseen ohjeeseen, virkkasin ne jämälangoista jonkun kukkaohjeen mukaan, mitä en nyt löytänyt. Itikan puremia näkyy jo jalassa..

632371.jpg

Tossut oli tosi helpot ja nopeat tehdä, keltainen lanka on 7-veikkaa, virkkasin 4 koukulla hieman ohjetta omaan jalkaan muunnellen. Kolmosen koukulla olisin voinut varmaan tehdä ihan ohjeen mukaan. Taidan tehdä toisetkin , kun ennätän.:)

632380.jpg

Tässä joitakin aikoja sitten näin Aman blogissa tämän kauniin sipulipussin ja tietysti minunkin piti ohje metsästää ja tehdä perässä... Lanka on Kotiväkeä. Vielä en tiedä otanko pussin omaan käyttöön vai annanko lahjaksi.

632382.jpg

Nyt en sitten oikein tiedä mitä seuraavaksi ryhtyisin tekemään, keskeneräisiä kyllä olisi, mutta mikään niistä ei oikein huvita.... Vaan enköhän tässä jotain keksi :) Ensi viikko on minulla näyttöviikko, joten iltaisin olisi ihan hyvä rentoutua jonkin kevyemmän askareen parissa. Päivät kun menee varmasti jännittäessä. Hirvittää jo etukäteen koko viikko...

632375.jpg

Näin kauniisti kukkii juuri nyt meidän piskuinen omenapuumme :) Aurinkoista kesäpäivää kaikille!