Nyt on kuvia näpsitty ja siis saatu jotain aikaiseksikin. Kyllä opiskelu tällä iällä (?) ja tämän kokoisen perheen kanssa on aikas kiireistä puuhaa, ei paljon jää ylimääräiseen aikaa. Nyt olen kuitenkin pyhittänyt tämän aamupäivän blogienne katseluun ja tietysti nyt tämän omanikin päivittämiseen. Ekaksi laitan tähän kuvan 8v. tyttäreni tekemästä pussukasta, se valmistui huippunopeasti ja ihme kyllä tuli varsin tasaista jälkeä. Käytössä se ei vielä ole ollut, odottanee jotain sopivaa juhlahetkeä=)

181339.jpg

Itse aloittelin tuossa pari viikkoa sitten muiden innostamana Roosahuivin tekoa, virheitä vilisee, mutta huivista tulisi niiiin ihana, että jatkan sitkeästi sen tekoa. Lankana on Novitan kotiväki ja väri aivan ihana, jonka kamera taas vääristää, mutta vaaleaa lilaa se on oikeassa elämässä..

181337.jpg

Huivi on edistynyt jonkin verran kuvanoton jälkeen, mutta valmista siitä ei tule vielä hetkeen, kaikkea muutakin kivaa täytyy tietysti tehdä yhtäaikaa... kuten esimerkiksi tämä neidille tuleva valohuivi: aika ärhäkkä, ei paljon heijastimia tarvi. Neiti on itse kuitenkin aivan ihastunut valovoimaiseen huiviinsa.

181338.jpg

Ja toiveena oli nimenomaan saada molempia valovärejä huiviin. Onhan tuo lanka ihanan pehmeää, eikä kutita.

181333.jpg

Nämä lapaset valmistuivat viime sunnuntaina ja ovat oikeasti huippunopeat tehdä, näitähän tekasis päivässä vaikka kymmenet jos viitsis. Lankana on Jenga, ja näihin meni vähän yli puoli kerää. Malli löytyy Novitan syksy 2006-kuvastosta sivulta 51, saatanpa tekaista sillä sivulla olevan huivinkin, ehkä. Samaisesta lehdestä tein eilen myös tämän myssyn pikkumiehelle, tuli just sopiva, ei yhtään kasvunvaraa, joten heti vaan käyttöön kun kelit viilenee.

181334.jpg

Myssykin oli nopea tehdä, tupsujen teossa tais mennä melkein yhtä kauan kuin pipo-osassa... taitaa olla  tupsunteko taito vähän ruosteessa. Tässä vielä kuva lapasista ja myssystä yhdessä.

181335.jpg

Monet bloggaajat kokoontuvat yhdessä käsitöiden pariin "kässäkerhoon", olis tosi kiva jos itsekin pääsisi sellaiseen mukaan, kyllä olis ihanaa turista muiden kanssa käsitöistä ja tehdä niitä yhdessä, mulla kun ei jostain syystä ole täällä kulmilla ystävien joukossa ketään joka tekisi käsitöitä. Aika hassu juttu kun oikein ajattelee. Nuo julkiset neuletapaamisetkin ovat hauska juttu, mulle lähin paikka on jyväskylä, miten lie siellä kokoontumiset ovat järjestetty, en tiedä tarkemmin. 

Käyn kyllä aina blogejanne välillä vilkuilemassa (melkein joka päivä) pakkohan se on! (riippuvainen?? ), vaikka en niin ahkerasti ehdi tätä omaani nyt päivittelemään, tiettyjä blogejahan minäkin seuraan tiiviimmin, mutta en ole sellaista suosikki-listaa laittanut, kun se kuitenkin muuttuu ja kasvaa koko ajan.